bestfriendsforever.be
  Vriendinnen met problemen

Iedereen heeft het wel eens voor; Je bffe zit in de problemen en jij weet niet wat te doen. Hier heb je alvast de meest voorkomende problemen en hoe je ze het best oplost. Als je zelf hier zelf nog een probleem wilt aan toevoegen, (wij beantwoorden graag je vragen), of nog een goede oplossing weet, dan mag je ons best  e-mailen.


Vriendinnen troosten.

Jouw beste vriendin heeft bijvoorbeeld liefdesverdriet. Ze wil uithuilen en horen dat het niet haar schuld is, maar let op je woorden! Als jij hem nu een klootzak noemt en het is volgende week weer aan, is ze niet blij met je. Je hoeft niet altijd wat te zeggen: er voor haar zijn en luisteren is ook prima. En als ze voorbij die eerste huilbuien is, wil ze natuurlijk afleiding. Samen shoppen, een terrasje pakken, naar de bios gaan, gezellig gaan stappen.. Allemaal goed, als je er maar voor haar bent!

Ook altijd leuk: plotseling op de stoep staan met een ldvd-mand (= liefdesverdriet-mand). Een zelf samengestelde mand met daarin:
- een lieve knuffel
- een berg chocolade
- haar favoriete snoepjes
- een kaartje waar in staat hoe lief en leuk ze is
- misschien een flesje wijn
- en natuurlijk een stuk of 2 - 3 gehuurde komedies die jullie samen gaan kijken. Komedies ja, geen romantische zwijmel-drama troep nu.

Ruzie oplossen.

Allereerst; maak je geen zorgen, iedereen heeft al wel eens ruzie met zijn bffe. Denk goed na over je fouten en durft die ook toegeven. Dan zal je vriendin dat ook doen. Maar vertel vooral geen leugens en haal geen oude koeien uit de sloot want daar help je niemand mee. Houd er ook rekening mee dat er over sommige ruzies een beetje tijd moet overgaan. Ga er ook voor om deze ruzie zelf met je bffe uit te praten op een rustige manier en haal er geen mensen bij die er eigenlijk niets mee te maken hebben. Het beste wat je kan doen is natuurlijk ruzies vermijden...Mijnpaard.be